2020 aasta käsitööõlled

Änd Vat Juu

Änd Vat Juu

Citra DDH Gose

Esimene aroom on värskelt tsitruseline, sidrunikoor, sidrunhein. Taustaks küpsemad troopilised puuviljad – passionivili, virsik, mango.

Esmamaitse on pigem happeline, värskendav, tsitrusekoorene. Keskmaitses on tunda pigem mahlasemaid, küpsend puuvilju. Järelmaitses jääb keelele Gose’le iseloomulik soolasus.

Änd Vat Juu? on kerge kehaga, üsna kreemise tekstuuriga suvine värskendav janukustutaja. See sobib suurepäraselt nii saunaõlleks, aga tasub proovida ka näiteks soolalõhe või austrite kõrvale.

Soovituslik serveerimistemperatuur 6C kraadi

Ainult andmed

ABV: 4,0% OG: 9,6 FG: 3 IBU: 15 EBC: 4

Untappd Link

e-Pood

Bilberry Blues

Bilberry Blues

Fruited Imperial Saison

Kodumaiste mahemetsa mustikatega pruulitud kange saison, mis on häguse purpurpunase värvusega ning mida kaunistab õrnroosa vahumüts. Aroom on esimese hooga veinine ja väga marjane, küpsed värskelt korjatud metsamustikad, taustaks maised, ürdised noodid. Maitses täidab esimese hooga suu mustikate mahlane magusus, mida täiendavad saisonile iseloomulikud vürtsikad, piprased noodid. Järelmaitsesse jääb mustikavarre ja -seemnete kergelt kuiv tanniinisus. Seda kõike toetab taustal mõnus alkohoolne soojus.

Sombusesse ilma ideaalselt sobiv jook, mis tuletab hästi meelde meie sooja ja mõnusat suve. Sobib hästi mustika marinaadis sealihaga, aga miks ka mitte juustuvaliku kõrvale mekutamiseks.

Soovituslik serveerimistemperatuur 5-7C

Ainult andmed

ABV: 10,0% OG: 20p FG: 2,3p IBU: 17 EBC: N/A

Untappd Link

e-Pood

El Rey Dorado

El Rey Dorado

DDH IPA

This Beer is like the mythical city of gold. Full of Golden Promise malts, a lots of El Rey Dorado, there are many Vic Secrets and nobody knows why Idaho 7?

Ainult andmed

ABV: 6,5% OG: 17 FG: 5,2 IBU: 50 EBC: 4

Untappd Link

e-Pood

Stirlitz

Stirlitz

Lager

Müncheni stiilis laager

Ainult andmed

ABV: 5,0% OG: 13 FG: 4 IBU: 22 EBC: 16

Untappd Link

e-Pood

Sinner Santa

Sinner Santa

Spiced Imperial Stout

Spiced Imperial Stout täis vaniljet, kaneeli ja timuri pipart. Oh Oh Ooooo

Ainult andmed

ABV: 10% OG: 28 FG: 8 IBU: 110 EBC: 120

Untappd Link

e-Pood

Chilsner

Chilsner

Spiced Pilsner

Mis saab, kui panna kokku Chilli ja Pilsner? Eks ikka Chilsner. Klassikaline karge laager on saanud endale seltsiks parajalt tulise pipra. Tulemuseks on mõnusalt karastav ja ergutav jook, mis sobib suurepäraselt grillilt tuleva hea ja parema kõrvale.

Pilsner ja Chill. Peace.

Ainult andmed

ABV: 5.5% OG: 13.6P FG: 3.5P IBU: 35 EBC: 6

Untappd Link

e-Pood