Esimene aroom on värskelt tsitruseline, sidrunikoor, sidrunhein. Taustaks küpsemad troopilised puuviljad – passionivili, virsik, mango.
Esmamaitse on pigem happeline, värskendav, tsitrusekoorene. Keskmaitses on tunda pigem mahlasemaid, küpsend puuvilju. Järelmaitses jääb keelele Gose’le iseloomulik soolasus.
Änd Vat Juu? on kerge kehaga, üsna kreemise tekstuuriga suvine värskendav janukustutaja. See sobib suurepäraselt nii saunaõlleks, aga tasub proovida ka näiteks soolalõhe või austrite kõrvale.
Kodumaiste mahemetsa mustikatega pruulitud kange saison, mis on häguse purpurpunase värvusega
ning mida kaunistab õrnroosa vahumüts. Aroom on esimese hooga veinine ja väga marjane, küpsed värskelt korjatud metsamustikad, taustaks
maised, ürdised noodid. Maitses täidab esimese hooga suu mustikate mahlane magusus, mida täiendavad saisonile
iseloomulikud vürtsikad, piprased noodid. Järelmaitsesse jääb mustikavarre ja -seemnete kergelt kuiv
tanniinisus. Seda kõike toetab taustal mõnus alkohoolne soojus.
Sombusesse ilma ideaalselt sobiv jook, mis tuletab hästi meelde meie sooja ja mõnusat suve. Sobib
hästi mustika marinaadis sealihaga, aga miks ka mitte juustuvaliku kõrvale mekutamiseks.
This Beer is like the mythical city of gold. Full of Golden Promise malts, a lots of El Rey Dorado, there are many Vic Secrets and nobody knows why Idaho 7?
Mis saab, kui panna kokku Chilli ja Pilsner? Eks ikka Chilsner. Klassikaline karge laager on saanud endale seltsiks parajalt tulise pipra. Tulemuseks on mõnusalt karastav ja ergutav jook, mis sobib suurepäraselt grillilt tuleva hea ja parema kõrvale.