E-pood nüüd avatud!

2019-04-02 / Kirjutas: Tarmo / Umbes 1 minut lugemist

E-pood nüüd avatud!

TL;DR - avasime e-poe, kust saab osta kõiki meie müügil olevaid õllesid - https://craft.lehe.beer.

Me oleme oma tegutsemisaastate jooksul jõudnud pruulida päris palju erinevaid õllesid. Hakkab sinna saja kanti vaikselt see number jõudma. Mõned on ühekordsed pruulid, mõned on koos-pruulid, mõned ei ole leidnud piisavalt sõpru, et neid oleks võimalik edasi toota.

Hetkel on meil pakkuda 46 erinevat õlut. Meie ja õllesõprade jaoks on probleem selles, et kui keegi küsib meie käest „kust neid osta saab“, siis meil ei ole head vastust. Väiksemad käsitööõlle poed müüvad kõiki meie uusi õllesid, aga ei pruugi kogu valikut pakkuda. Suured poeketid on kõikjal olemas, aga seal on heal juhul vaid kümmekond õlut. Nii olimegi olukorras, kus meil ootas laos õlu õllesõpra ja õllesõber ootas õlut aga kokku saada ei olnud kusagil.

Selleks, et sellele patiseisule lahendus leida otsustasime avada omaenda e-poe - https://craft.lehe.beer. Siin on olemas kõik õlled, mida me hetkel pakume.

Alates 50 eurosest ostust on transport tasuta ja alates 12 eurost ainult 2.40. Alla 12 euroste ostude puhul maksab saatmine 4.80.