Big Dog ja sõbrad TCBW 2016

2016-03-31 / Kirjutas: Tarmo / Umbes 2 minutit lugemist

Big Dog ja sõbrad TCBW 2016

TCBW 2016 puhuks on valminud 4 üsna isemoodi pruuli, mida saab reedel ja laupäeval sellel suurel õllepeol maitsta.

“Big Dog” on nimetatud samanimelise Boston Dynamics’i katseroboti järgi. Big Dog ei olnud tegelikult mingi koer, vaid oli hoopis laboris sündinud robot. Samamoodi ei ole Lehe Pruulikoja Big Dog õlu, vaid laboris sündinud katsetus, kellel on õnnestunud putku pista.

Big Dog koosneb vaid Maris Otteri linnastest, humalast, veest ja pärmist. Lihtsalt linnaseid ja humalaid on pandud palju, väga palju. Mitte lihtsalt väga palju, vaid proovides kui palju on üldse võimalik ühe õlle sisse linnaseid ja humalaid panna. Nüüd on tulemus käes. Õlu selle tulemuse kohta küll öelda ei saa, aga huvitav jook on see igal juhul.

“Tagasi Etioopiasse” otsib uut vaatenurka kohviõllele. Kohvi kasutamine on käsitööõllede maailmas üsna tavapäraseks saanud. Tihtipeale on kohv leidnud aga koha tumedate jõuliste õllede sees ja mõnikord on raske aru saada, kas kohvine noot tuleb röstitud linnastest või on kohv ise ka kohal.

KAFO kohvisõbrad valisid välja leebema röstiga mõnusa Etioopia kohvi, mis sai endale kaaslaseks märtzen tüüpi laagri. Nii ei proovi õlu kohvist üle sõita, vaid pakub tugevat linnaselist tausta aromaatsele kohvile.

“Saatana Magustoit” pakub õllele rolli magustoiduna. Mitte magustoidu kõrvale, vaid magustoidu asemele. Seega on see õlu magus, väga magus. Maitseks on sellele magustoidule lisatud ohtralt šokolaadilinnaseid ja viimase lihvi annab Jack Danielsi burboonivaat.

“Suur Paks Mastiff” on ka pidupäeva puhuks uhkema rüü saanud. Maitsmisele tuleb 2014 aastal pruulitud ja rahulikult küpseda saanud barleywine, millele on sherrivaadiga pisut pidulikkust juurde pandud.