Hägune punakaspruun suure tiheda vahumütsiga õlu, millel on võimas tuba täitev aroom. Lõhnas tuleb
kõigepealt esile saksa nisuõlledele iseloomulik banaanisus, taustaks karamellised, ploomised, kergelt
röstised ning pähklised nüansid. Erinevaid lõhnu ning maitseid on siin palju!
Esmamaitse on magusamapoolne, banaanine, tuues välja just nisuõllele omased noodid. Keskmaitses
tulevad esile rohkem bockilikud pähklised, kergelt röstised, karamellised, linnaselised maitsed.
Tekstuurilt on õlu kreemine ja pehme ning täidlane. Järelmaitsesse jäävad pikalt kestma erinevad vürtsid
– vanilje, nelk.
Weizenbock ehk nisubock, millel on nii doppelbocki kui klassikalise saksa nisuõlle parimad omadused,
on meie kandis üsna harvaesinev õllestiil. Harassment by Bock on põnev ja väga nauditav õlu, mida
tasuks proovida näiteks hirvelihaga , aga ka šokolaadimagustoitude juurde.
Punkasroosa värvusega õlu, millel on õrn roosakas vahukiht.
Esimene aroom on marjaselt magus, värske vaarikapõõsas, vaarika toormoos.
Esmamaite on hapu, vaarika-rabarberi-sidrunihapu. Keskmaitses lisandub moosist magusust. Järelmaitses tuleb esile juba vaarikaseemnene ja -varrene tanniinisus.
Harassment by Sour vaarikaversioon, nagu ka sellele eelnenud kirsiversioon, on aperitiivse iseloomuga särtsakas ja suvine hapu õlu, mis sobib suurepäraselt marjaste ja hapude magustoitude kõrvale.
Hägune helekollane õlu valge sõrmepaksuse, hästi püsiva vahuga.
Aroom on jõuline ja intensiivne, täites toa troopiliste magusate üleküpsend puuviljadega.
Esmamaitses on tunda tugev karamelline linnaselisus, mida hakkab koheselt võimendama jõuline troopiline puuviljasus. Maitsest leiab nii banaani, aprikoose, virsikut, ananassi, apelsini kui ka magusaid pähkliseid noote. Järelmaitses tuleb rohkem esile humalate ürdine mõrkjus, jättes suhu pikaks ajaks kestma magusmõrkja greibise, männivaiguse meki.
Harassment by IPA on omapärane jook, mida ei tasu kuidagi võrrelda klassikaliste IPA’dega. See 13% alkoholisisaldusega õlu on oma kanguse juures ohtlikult lihtsasti joodav ning sobib suurepäraselt krõbeda seakõhu kõrvale, aga on ideaalseks kaaslaseks ka näiteks Creme Bruleele.
Ninna jõuab külluslik šokolaadine, kakaone, kohvine, tiramisu- ja rummikoogilik intensiivne aroom.
Õlu on maitses siidine, tugevalt kohvine, mõnusalt röstine, (mõru) šokolaadine, kakaone. Järelmaitses on tunda tagasihoidlikku humalamõrkjust, mida tasakaalustab nüüd juba magusam, piimašokolaadine, kakaone kreemisus. Lisaks on tunda rummine, kergelt vaniljene magus mõrkjus. Jõuline ning täidlane keha ning selle kõrval üsna kreemine tekstuur tasakaalustavad üsna hästi kõrget alkoholisisaldust, mida jahedana tarbides raske tähele on panna.
Suurepärane varasügisene soojendaja, mida võiks nautida näiteks õlles hautatud hapukapsa ja seaprae juurde või siis šokolaadiste magustoitude kõrvale.
Kastanpruuni värvi ning kollakas-beeži hästi püsiva vahuga õlu, mille aroomis tulevad kõigepealt
esile iirise, karamelli ja lehmakommilikud magusad noodid. Taustal on tundra humalate troopilisi,
tsitruselisi, kergelt mündiseid aroome. Esmamaitse on magusama profiiliga – karamell, iiris, rosinad, leivasupp. Keskmaitses tõusevad
esile rohkem troopilised, tsitruselised noodid ning järelmaitse on iirikohvilik, kergelt röstine, siidise
tekstuuriga ning soojendava alkohoolsusega.
Oma kanguse juures on tegemist ohtlikult kergesti joodava ning väga nauditava õllega, mis sobib
ideaalselt näiteks nii mooritud lamba kui ka creme brülee kõrvale.
Tume, peaaegu süsimust õlu paksu helepruuni kaua püsiva vahuga.
Esimene aroom on šokolaadine ja röstine. Taustal on tunda värskelt jahvatatud kohviuba ning kakaod.
Esmamaitse on magusamapoolne ja šokolaadine. Keskmaitses lisandub mõrkjas kakaone noot. Järelmaitse on pikk ja väga maitseküllane – on tunda magusamat šokolaadi, aga ka mõrkjamaid pähkiseid noote. Suhu jääb pikaks ajaks kakaone-šokolaadine magusmõrkjas kuivemapoolsem alkoholisoe maitse.
Harassment by Stout on stiilipuhas kuivema iseloomuga võrdlemisi lihtsasti joodav Imperial Stout, mis on suurepäraseks kaaslaseks nii šokolaadimagustoitude kui ka rasvasemate sealiharoogade kõrvale.
Soovituslik serveerimistemperatuur 10-12C kraadi juures.